5-kertainen KHL-mestari solmi jatkosopimuksen – palkka romahti vain murto-osaan aiemmasta

© Kuva: Getty Images

Viidesti KHL:n mestaruuden voittanut hyökkääjälegenda Danis Zaripov on solminut vuoden jatkosopimuksen pitkäaikaisen seuransa Ak Bars Kazanin kanssa.

40-vuotias, kolmesti MM-kultaa Venäjän paidassa voittanut Zaripov tienaa uudesta sopimuksestaan ”vain” 20 miljoonaa ruplaa (226 000 euroa). Tuore sopimus tietää sitä, että seuralegendan palkka putoaa vain kolmasosaan aiemmasta, 60 miljoonan ruplan vuosipalkasta.

Pahoista terveysongelmista kärsinyt taiturimainen hyökkääjä on menettänyt viime vuosien aikana ison osan nopeudestaan, minkä vuoksi konkarilla oli viime kaudella ajoittain suuria vaikeuksia pysyä mukana joukkueen vaatimassa pelitemmossa. Kapteeni pelasi viime kaudella vain 35 runkosarjapeliä tehoin 7+16=23.

Tulevan KHL-kauden uskotaan jäävän Zaripovin viimeiseksi huipputasolla.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️