Vahvistus: Pelicansista poistunut ruotsalaispuolustaja siirtyy Mikko Mannerin alaisuuteen: ”Korkea työmoraali ja vahva tahto”

© Kuva: Getty Images

Viime kauden Pelicansin puolustuksessa luutinut Julius Bergman pelaa ensi kaudella SHL-joukkue Brynäs IF:n riveissä. Sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Pelicans ja Bergman purkivat pari viikkoa sitten sopimuksensa ensi kaudesta. 25-vuotiaan ruotsalaisen oli tarkoitus pelata ensi kausi Allsvenskanissa IF Björklövenin riveissä, mutta tuo sopimus purettiin nopeasti.

Bergman pelasi Pelicansin takalinjoilla 57 ottelua pistein 5+7=12. Pudotuspeleissä hän jäi tehoitta viidessä ottelussa. Hän pelasi sitä edeltävän kauden Frölundan joukkueessa.

Puolustajalta löytyy kokemusta myös AHL:stä neljän kauden ajalta sekä kauden verran OHL:stä.

– Olemme kuulleet paljon Juliuksesta, miehestä, jolla on korkea työmoraali ja vahva tahto. Näemme hänen pelissään monipuolisuuden, hän on taitava puolustaja, joka pitää myös fyysisestä pelistä. Olemme varmoja, että hän osallistuu ja auttaa nostamaan muita joukkueen pelaajia, joukkueen päävalmentaja Mikko Manner kommentoi seuran tiedotteessa.