Nicklas Bäckström haluaa lopettaa uransa kotimaassaan: ”Ei voi vain tulla paikalle, täytyy haluta myös suorittaa”

© Kuva: Getty Images

15 kautta ja yli 1 100 NHL-ottelua Washington Capitalsin riveissä pelannut ruotsalaissentteri Nicklas Bäckström on kommentoinut Hockeysverige.se-sivuston mukaan olevansa halukas pelaamaan NHL-uransa jälkeen vielä SHL-seura Brynäs IF:n joukkueessa. Hän on aloittanut Brynäsissä ammattilaisuransa jo kaudella 2004-05.

Tällä hetkellä Bäckströmin sopimusta on jäljellä vielä neljä kautta. Sen jälkeen paluu kotiin saattaa olla ajankohtainen.

– Unelmani on aina ollut lopettaa ura Brynäsissä, mutta myös kropan on kestettävä. Sitten ei voi vain tulla kotiin ja allekirjoittaa. Täytyy haluta myös suorittaa. Mutta jonain päivänä muutamme kotiin, Bäckström toteaa.

33-vuotias sentteri on voittanut urallaan muun muassa Stanley Cupin, kaksi maailmanmestaruutta ja olympiahopean.