Buffalo Sabresin megatähti Jack Eichelista kiinnostuneiden NHL-seurojen lista on kasvanut jälleen yhdellä joukkueella, väittää New York Postin kiekkotoimittaja Larry Brooks.

Brooksin mukaan Chicago Blackhawks on liittynyt mukaan kilpajuoksuun tähtisentterin palveluksista. Blackhawks suunnittelisi Eichelin hankkimista kapteeni Jonathan Toewsin korvaajaksi siinä tapauksessa, että koko kauden pelaamatta ollut kapteeni ei palaudu pelikuntoon ensi kaudellakaan.

Brooks väittää Blackhawksin olevan valmis antamaan vaihdossa Eichelista superlupaavan sentteri Kirby Dachin sekä 1. kierroksen 11. varausvuoronsa tämän vuoden NHL Draftissa.

Blackhawks on noussut jo ennen Eichel-huhuja NHL:n siirtospekulaatioiden keskiöön viime päivinä, sillä seuran uskotaan olevan Eichelin lisäksi kiinnostunut kahdesta tähtipuolustajasta, Seth Jonesista sekä Dougie Hamiltonista (lue lisää aiheesta täältä).