© Kuva: Juha Tamminen

TPS – Lukko: Löytyykö Tepsiltä uusia kikkoja?

Liiga
TPS – Lukko
Maanantai 10.05. klo 16:00

Liigan finaalit siirtyvät alkuviikoksi Turkuun. Rauman otteluiden jälkeen molemmilla joukkueilla on plakkarissaan yksi voitto ja vaikka Lukko olikin toisessa ottelussa niskan päällä varsin selkeästi, ei pokaalia kannata vielä kantaa Raumalle. TPS tulee kotiotteluihinsa varmasti kovaa, vaikka tyhjä halli onkin kolkko ympäristö finaaleille.

Toisessa ottelussa Lukko luotti kovaan työntekoon ja vauhdinpitoon. Nämä aseet tehosivatkin Tepsiin mukavasti, ja 4-0 lukemia voi pitää ansaittuina. Lukon pitkät hyökkäykset osoittivat, että parhaimmillaan Pekka Virran suojatit ovat tässä sarjassa pitelemättömiä. Myös ensimmäisessä pelissä vaivannut jännitys ei tuntunut enää syövän raumalaisten tehoja – huomattavaa oli, että Virta oli lauantaina vaihtopenkin takana aikaisemman katsomovalmentamisen sijaan.

TPS vaihtoi toiseen otteluun maalin suulle kuntoutuneen Andrei Kareevin. Virkaveljensä lailla venäläisvahti sai torjua ottelussa paljon. Lukon maalilla nollapelin pelannut Lassi Lehtinen pääsi oleellisesti helpommalla, ja puolustuksen uhraukset auttoivat nollapelin kairaamisessa. TPS:n nopeat hyökkäykseen lähdöt eivät enää tehonneet Lukkoon, joten Raimo Helmisen seurakunta tarvitsee työkalupakistaan uusia kikkoja raumalaisten horjuttamiseksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko on suosikki Turussakin, mutta vieraskertoimet eivät nykytasollaan houkuttele alkuunkaan. Eniten kiinnostaa vähämaalisuus, sillä tuskin edelleenkään tullaan mitään maalijuhlia näkemään. Vetosuositus on Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,82.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.