Tänään se MM-urakka alkaa! Oliwer Kaski ja Arttu Ruotsalainen näillä mielin Yhdysvaltojen kimppuun

© Kuva: Getty Images

Tänään se alkaa! Leijonien MM-kisaurakka Latvian jäillä pääsee vauhtiin Yhdysvaltoja vastaan. Suomi ja tähtipaidat kirmaavat kaukaloon kello 16.15 alkaen.

Sinivalkoisten NHL-vahvistus Arttu Ruotsalainen ja KHL:n mestaripakki Oliwer Kaski puhuivat jo torstaina USA-pelistä Riiassa järjestetyssä Leijonien pressitilaisuudessa.

– Ei olla käyty USA:a läpi, ollaan pyritty keskittymään omaan pelitapaan tällä hetkellä. Perjantaina ja lauantaina sitten vastustajan läpikäyminen, Buffalo Sabresin NHL-mies selvitti toissapäivänä.

Vaikka hallitsevan maailmanmestarin pelaajisto on kasattu sarjoista ja joukkueista sieltä täältä, on Suomella kasassa potentiaalinen nippu – kuten aina.

– Mun mielestä ollaan hyvällä mallilla. Turnauksen aikanahan pystyy kehittää tekemistä, mutta se on näyttänyt jäällä ihan hyvältä, NHL-debytantti jatkoi.

Entä mitä sanoi Oliwer Kaski Yhdysvalloista?

– En ole liikaa perehtynyt, mutta mitä muistan katsoneeni, niin on nuori ja varmasti nopea joukkue. Hyvä taisto tulossa ihan varmasti, Avangard Omskin mestari luonnehti.

Suomesta maailmanmestarilla oli kerrottavana varsin kliseistä tekstiä.

– Pelataan hyvää viisikkopeliä ja erikoistilanteet hoidetaan molempiin suuntiin, Euro Hockey Tourin turnauksilla menneenä talvena mukana ollut pakki näki.

– EHT:lta tarttui aika hyvin se tapa pelata. Aika hyvin pystyy keskittymään siihen, että olisi vaan itse valmis.

MM-kiekon toinen päivä:
Norja-Saksa klo 12.15
Tanska-Ruotsi klo 12.15
Iso-Britannia-Venäjä klo 16.15
Suomi-USA klo 16.15
Latvia-Kazakstan klo 20.15
Tsekki-Sveitsi klo 20.15

LUE MYÖS:
Leijonamestarin liki 100 matsin kausi huipentuu MM-kullan puolustamiseen mestaruuden ja juhlien jälkeen – ”Rupesi odottamaan, että pääsisi mukaan”

Heiluuko reppu MM-jäilläkin? Viimeksi kisoista loppumetreillä pudonneella Leijonien maalitykillä alla uskomaton kausi – “Rehellisesti sanottuna, en olisi uskonut”


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.