Euro Hockey Tour
Ruotsi – Suomi
Lauantai 15.05. klo 12:00

Leijonien EHT-urakka päättyy tältä kaudelta lauantain päiväotteluun Tre Kronoria vastaan. Sen jälkeen vuorossa on kisajoukkueen valinta ja preppaus itse kisoihin. Molemmat joukkueet tulevat jatkamaan kierrättämistä, jotta mahdollisimman moni pelaaja pääsee antamaan kunnon näytteen osaamisestaan.

Tre Kronor ei ole kahdessa ensimmäisessä ottelussa loistanut ja tuloksena on tähän asti ollut yksi piste. Joukkue on ollut alakerrastaan epävarma ja kurittoman oloinen. Tosin esitykset ovat olleet nousujohteisia: Tshekki-ottelu oli oleellisesti parempi ottelu länsinaapurilta kuin Venäjää vastaan pelattu avausmatsi. Pelaajalotto jatkuu myös kolmannessa pelissä, joten suuntaa voi vain arvailla.

Myös Leijonat paransi toiseen otteluun tuntuvasti. Joukkue puolusti uhrautuvasti ja maalivahti Jussi Olkinuora kuului illan onnistujiin – kuten myös kovan kisanäytön kahdella osumallaan antanut Jere Karjalainen. Erityisesti silmiin pisti virheiden vähäinen määrä verrattuna epävarmaan avausotteluun. Vaihtuvuus Tshekki-peliin oli suurta, sillä kehissä oli peräti kymmenen uutta pelaajaa. Myös Ruotsi-otteluun odotetaan lisää kierrätystä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Tre Kronor nauttii niukkaa ennakkosuosikin asemaa. Mieli tekisi sanoa, että kerrointen pitäisi pikemminkin olla toisinpäin, ja niinpä Leijonat ansaitsee lauantaiksi vetosuosituksen: Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,60.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO