NHL:n varausarvio: Kärppien huippunimi kärkijoukoissa – listaykkönen mukana MM-kisoissa

© Kuva: Getty Images

NHL Central Scouting on julkaissut tuoreimman ja samalla viimeisen arvionsa heinäkuussa järjestettävästä NHL:n varaustilaisuudesta.

Tuorein arvio paljastaa, että he pitävät koko tilaisuuden ykkössuosikkina 18-vuotiasta Ower Poweria, joka edustaa parhaillaan Kanadaa miesten MM-kisoissa. 195-senttinen puolustaja on esiintynyt seurajoukkuetasolla viimeisimpänä Michiganin yliopistojoukkueessa.

Arvion muita kärkinimiä ovat muun muassa Mason McTavishKent Johnson, William EklundSimon Edvinsson ja Aatu Räty.

Kärpistä tuttu Räty oli vielä viime syksynä monien arvioiden ykkönen, mutta sijoitus on pudonnut heikomman kauden jälkeen. Räty jäi vuodenvaihteessa ulos myös Suomen alle 20-vuotiaiden MM-joukkueesta. Tuolloin päävalmentaja Antti Pennanen ei ihmeemmin avannut ratkaisunsa syitä.