Latvian Riiassa pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa koettiin äskettäin kauhea tilanne, kun Valko-Venäjän Jevgeni Lisovets loukkaantui vakavan näköisesti ottelussa Ruotsia vastaan.

Valkovenäläinen kaatui kovasta vauhdista yrittäessään riistää kiekkoa Ruotsin Carl Klingbergiltä. Pelaaja löi samalla päänsä ruotsalaisen polveen.

Osuman jälkeen Lisovets jäi liikkumattomana jään pintaan ja lääkintähenkilökunta saapui ripeästi paikalle. Lopulta Valko-Venäjän pelaaja kannettiin paareilla ulos kaukalosta.

Nyt KHL-joukkue Salavat Julajev Ufa -pelurin tilasta on kuitenkin, luojan kiitos parempaa kerrottavaa. Valko-Venäjän valmentaja Mihail Zaharov oli kertonut Championatille ensiksi, että pelaaja oli alkuun sairaalassa ”tuntemattomassa tilassa”.

Myöhemmin Valko-Venäjän Jääkiekkoliitto julkaisi Instagram-videon, jossa pelaaja puhui itse hyväntuulisena. Hän on nyt kunnossa, vaikka maanantaina hyökkääjä ei Tshekkiä vastaan pelannutkaan.

MM-kisoissa kolmesta pelistä neljä pinnaa kerännyt Valko-Venäjä jatkaa turnausrupeamaansa keskiviikkona Iso-Britanniaa vastaan.