MM-kisat
Kazakstan – Saksa
Keskiviikko 26.05. klo 16:15

Keskiviikon iltapäiväpelissä on vastassa MM-kisojen kaksi pirteää yllättäjää – sekä lohkoa puhtaalla pelillä johtava Saksa, että Leijonia horjuttanut Kazakstan ovat tähän asti antaneet enemmän kuin etukäteen odotettiin. Saksaa on väläytelty jopa näiden kisojen jättiyllättäjäksi – villeimmissä spekulaatioissa joukkue on nostettu mitaliehdokkaaksi.

Kazakstan ei pystynyt jatkamaan USA:a vastaan yllätyksiään. Joukkue jäi maaleitta, ja täytyy muistaa, ettei maailman suurimman sisämaavaltion tulivoima ole kahdessa ensimmäisessäkään ottelussa ollut mitenkään erikoista. Lisäksi Leijonien lailla myös jenkit laukoivat Kazakstania vastaan ahkerasti, ja on mielenkiintoista nähdä, laitetaanko maalivahtikomeetta Nikita Boyarkin myös neljännessä pelissä tuleen – rasitusta on tullut jo aika lailla.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Saksa oli suuri suosikki, mutta vasta Kanada-voitto räjäytti pankin. Toni Söderholmin suojatit käyttivät maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen ja puolustivat uhrautuvasti, vaikka Kanada saikin ison määrän maalipaikkoja. Mathias Niederberger oli kuitenkin maalilla loistava. Henkisesti voitto Kanadasta oli varmasti äärimmäisen piristävä.

Lyö vetoa ottelusta:

Saksalla on joukkueista enemmän potentiaalia, eikä olisi mikään ihme, jos Kazakstanin suurimmat maineteot olisi nähty. Tähän otteluun otetaan positiota ja lätkäistään Saksaa tasoituksella: vetosuositus on Tasoitusveto, Saksa -1.5 kertoimella 2,03. Kahden maalin voitto siis vaaditaan lunastukseen.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO