Jokerit tiedotti kotisivuillaan maanantaiaamusta, että pakki Tommi Kivistö jatkaa helsinkiläisjoukkueessa kauden 2021-22 kattavalla sopimuksella. Lisäksi joukkue kertoi saaneensa jokaiselle pelipaikalle uusia nimiä, kun helsinkiläisiin liittyvät kahden suunnan KHL-sopimuksilla maalivahti Samuli Tervo, puolustaja Niko Mikkola ja hyökkääjät Kristjan Kombe sekä Niclas Tenhovuori.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Tommi Kivistö jatkaa #Jokerit-paidassa kauden 2021-22 kattavalla sopimuksella.

Lisäksi rinkiin liittyvät kahden suunnan KHL-sopimuksilla maalivahti Samuli Tervo, puolustaja Niko Mikkola ja hyökkääjät Kristjan Kombe ja Niclas Tenhovuori.

Tiedote: jokerit.com/kivisto-jatkaa…

#KHLfi

Pelaajista kaksinkertainen MM-hopeamitalisti ja viime kaudella 43 pelissä tehot 2+7=9 (-6) Kivistö on selvästi nimekkäin.

– Kivistö on kansainvälisen tason kamppailuvoimainen ja luotettava puolustaja, joka kuuluu joukkueemme runkopelaajiin. On hienoa saada pidettyä oma kasvatti ryhmässämme myös ensi kaudella, Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri sanoi.

Muista Tervo tulee Helsinkiin Mestiksen KeuPasta, Mikkola Ruotsin Visby Romasta, Kombe HPK:sta ja Tenhovuori Jokerien junioreista.