Ei vielä Suomeen – loukkaantumisista kärsinyt suomalaishyökkääjä löysi itselleen uuden seuran SHL:stä

© Kuva: Juha Tamminen

Etenkin kuluneella kaudella pitkään vammojen takia sivussa ollut Joel Mustonen sai lähtöpassit Frölunda HC:sta, mutta uuden joukkueen löytäminen ei kestänyt kauaa. Ensi kauden työnantajaksi valikoitui Örebro HK.

Mustonen ei ole asunut montaakaan vuotta Suomessa, sillä hänen isänsä Pasi Mustonen muutti valmentajan työnsä perässä Ruotsiin Joelin ollessa alle vuoden ikäinen. Pasi muistetaan pitkäaikaisena naisten maajoukkueen päävalmentajana.

28-vuotias hyökkääjä pelasi menneellä kaudella vain 16 runkosarjan ottelua. Örebro on Mustoselle tuttu paikka, sillä hän pelasi joukkueessa myös kaudet 2015-17.

Suomen kaukaloissa Oulussa syntynyt Mustonen on pelannut kolmena eri kautena, joista jokaisena rinnassa on ollut Pelicans-logo. Suomen maajoukkuetta hän on päässyt edustamaan viidessä ottelussa, mutta ei kertaakaan arvokisoissa.


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00