Winnipeg Jets -pomo avaa siirtotakarajan suunnitelmiaan – nosti esiin aiemman supertreidin: ”Se toimi heti”

© Kuva: Getty Images

Yli odotusten tällä kaudella NHL:ssä pelanneen Winnipeg Jetsin seurajohdon ei uskota tekevän suuria peliliikkeitä kokoonpanonsa vahvistamiseksi NHL:n siirtotakarajalla.

Kanadalaisseuran GM Kevin Cheveldayoffin mukaan mahdollisen pelaajasiirron olisi oltava varman päälle -veto toteutuakseen. Seurapomo nostaa esille muutaman vuoden takaisen Paul Stastnyn hankkimisen loppukauden vuokrapelaajaksi. Jenkkikonkari avitti tuolloin Patrik Laineen hurjaan liekkiin loppukauden ajaksi.

– Haluan olla varovainen (siirtojen suhteen). Kun hankimme Stastnyn muutama vuosi sitten, se toimi välittömästi ja oli erinomainen siirto. Hän oli juuri sitä mitä silloin kaipasimme. Hän tunsi entuudestaan joitakin pelaajiamme ja tiesimme, ettei siirron tiimoilta tulisi minkäänlaisia ongelmia, Cheveldayoff muistelee Sportsnetille.

– Jos teet pelaajakauppoja, sinun on varmistuttava ennakkoon sen toimivuudesta. Tämän takia arvioimme (mahdollisia siirtovaihtoehtoja) tarkkaan. Siirtotakarajaan on vielä hetki aikaa, joten saa nähdä mitä tapahtuu, seurapomo pyörittelee.

Jetsin puolustusta pidettiin ennen kauden alkua riittämättömänä varsinkin kevään tosipeleihin mentäessä. Puolustuksen kapeudesta huolimatta joukkue majailee tällä hetkellä Kanadan divisioonan kakkosena vain kolmen pisteen päässä kärkijoukkue Toronto Maple Leafsistä.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?