Voiko tätä enää nätimmin suorittaa? Leijonien maailmanmestari kajautti vastustajan ja itsensä Kuuta kiertävälle kehälle hirvittävällä töötillä

© Kuva: Getty Images

Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelataan jo pudotuspelejä, ja maanantaina toisistaan mittaa ottivat puolivälierien toisessa osassa Skellefteå ja Luulaja. Leijonien maailmanmestari Juhani Tyrväinen oli joukkueensa 3-2-voitossa esillä isosti.

Ottelusarjan 1-1:een tasoittaneen Luulajan hyökkääjä iski toisessa erässä 0-1-maalin, ja avauserässä hän nousi esille valtavan töötin ansiosta. Pelaaja lähetti Phillip Brobergin Kuuta kiertävälle radalle lentäen itsekin komean kaaren.

Selostajakaksikonkin innostuneeksi saanut taklaus oli kovuudesta huolimatta kaikesta päätellen puhdas – tai ainakaan siitä ei jaettu minkään valtakunnan jäähyä, vaikka toinen erotuomari seurasi pommia lähietäisyydeltä.

Seinäjoelta lähtöisin oleva mainio kahden suunnan sentteri on viimeistellyt kahdessa pudotuspeliottelussa tehot 1+0=1 (-3). Jäähyminuutteja on Tyrväiselle on kertynyt kaksi kappaletta.

Runkosarjan nelonen Skellefteå ja vitonen Luulaja kohtaavat vielä ainakin kolmesti, sillä tie välieriin aukeaa neljällä voitolla.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta