Ulkomaille ensimmäistä kertaa siirtynyt suomalaishyökkääjä sai seurajohdolta kehut ja jatkopahvin: ”Täysiverinen ammattilainen”

© Kuva: Getty Images

Suomalaiskiekkoilija Aleksi Rekosen ensimmäinen kausi ulkomailla sujui todella hienosti, ja hyökkääjän edustama ruotsalainen BIK Karlskoga selviytyi HockeyAllsvenskanissa nousukarsintapeleihin. Rekonen latoi runkosarjassa 40 pelissä tehot 11+23=34 (+5), 11 karsintaottelun saldo oli 2+2=4 (-5).

Karlskoga oli maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla runkosarjan kakkonen, ja se selvisi suoraan puolivälieriin. Niissä Västerås otti lukua voitoin 3-1, mutta välierissä IF Björklöven oli parempi voitoin 4-3.

– Tämä on todella hyvä paikka olla. Oli helppoa päästä mukaan joukkueeseen ja kaupunkiin, ja ne tekivät täällä jatkamisesta helppoa. Olen erittäin iloinen jäädessäni tänne, Rekonen summasi joukkueen nettisivuilla.

Liigassa 344 ottelua pelannut Viikinkien kasvatti sai kehut seuran johtoportaaseen kuuluvalta Torsten Yngvesonilta.

– Aleksi on täysiverinen ammattilainen sekä jäällä että sen ulkopuolella. Hän on kiinni kovassa työssä joka päivä ja uskomme, että hän voi ottaa uuden askeleen ensi kaudella.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta