Pelicans kävi ryöstöretkellä! Haaviin tarttui kerralla neljä huippulupausta muista Liiga-seuroista

© Kuva: Leijonat.fi

Pelicansin ensi kauden rakennusprosessi on jo pitkällä. Ensi kaudeksi pussinokkien vahvuuteen liittyy neljä nuorta ja mielenkiintoista nimeä: puolustaja Mikko Kokkonen sekä hyökkääjät Otto KivenmäkiKonsta Hirvonen ja Henri Nikkanen. Kaikkien sopimukset ovat kaksivuotisia.

Kokkonen on Toronto Maple Leafsin kolmoskierroksen varaus kesältä 2019. Peruspuolustaja on pelannut koko aiemman Liiga-uransa Jukureissa. Tällä kaudella hän nakutti 50 ottelussa tehot 1+9=10.

Nikkanen saapuu Lahteen niin ikään Jukureista. Hän iski runkosarjan 47 ottelussa tehot 7+13=20. Winnipeg Jets varasi hänet vuoden 2019 varaustilaisuuden 4. kierroksella.

21-vuotias Kivenmäki on puolestaan Detroit Red Wingsin 7. kierroksen varaus vuodelta 2018. Juonikas ja taiturimainen hyökkääjä pelasi tällä kaudella 29 ottelua Ässissä tehoin 6+12=18.

Mäkinen puolestaan on pelannut viime vuodet Mestiksessä ja Jokereiden KHL-joukkueessa. 20-vuotias hyökkääjä viiletti tällä kaudella 27 ottelussa Kiekko-Vantaan paidassa ja iski niissä tehot 3+6=9.

LUE MYÖS: Nuupahtaneita tähtiä ja hukattuja mahdollisuuksia – tässä ovat Liigan runkosarjan FLOP 5 -hyökkääjät