NHL-joukkue etsii paikkaajaa akuuttiin sentteripulaan – suomalaispelaaja nyt kaupan? “On katseltava ympärille”

© Kuva: Getty Images

NHL:n nettisivuilla kerrotaan, että Pittsburgh Penguins etsii Pittsburgh Post-Gazzetten jutun mukaan pelaajamarkkinoilta sentteriä Jevgeni Malkinin ja Teodors Blugersin terveyshuolien takia. Koska taalaliigan siirtotakaraja on 12. huhtikuuta, saattaa Pensissä tapahtua nopeallakin aikataululla.

– Silloin on katseltava ympärille, kun kaksi neljästä parhaasta sentteristä on pois, Penguinsin johtoportaaseen kuuluva Brian Burke oli kertonut.

Hän kertoi lisäksi haluavansa Pittsburghin lisää kovuutta, kun joukkue menee kohti kauden ratkaisupelejä. Jos joukkue hankkii sentterin, voisi kaupan yksi osa olla pakki Juuso Riikola.

Vasemmalla pelaavia pakkeja Pensissä on läjäpäin, kun Riikolan lisäksi sen pelipaikan taitavat kaupan mahdollisesti olevat Brian Dumoulin, Mike Matheson, Marcus Pettersson ja Pierre-Olivier Joseph.

– En tosin usko, että pakkeja voi olla koskaan liikaa. Mutta katsotaan.

Pensin keskikaistalla viilettivät joukkueen edellisessä pelissä Sidney Crosby, Jared McCann, Frederic Gaudreau ja Anthony Angello. Vasemman pakin paikalla oli trio Dumoulin – Matheson – Pettersson.

Joensuulaispakille siirto voisi olla järkevä veto, sillä tällä kaudella Riikola on saanut peliaikaa vasta kahdessa NHL-ottelussa.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?