Unohtumaton finaalisarja Hermeksen ja Ketterän välillä on nyt ohi. Mestiksen mestaruuspokaali jäi Imatralle, sillä kotijoukkue Ketterä voitti ratkaisevan ottelun murskaavasti 8-3.

Ottelusarjasta ei maaleja puuttunut. Viiden ottelun väännössä maaleja tuli yhteensä hämmästyttävät 46 kappaletta.

Imatralaiset löivät Hermekselle luun kurkkuun heti alkuminuuteilla, kun Ketterä nakutti ensimmäisen noin kolmen minuutin aikana lukemiksi jo 3-0. Kokkolalaisjoukkue ei kuitenkaan luovuttanut, sillä toiseen erään lähdettiin tilanteessa 3-2.

Kolmas erä oli enää kosmetiikkaa, sillä Ketterä vei toisen erän nimiinsä 4-0. Vuonna 2017 Mestis-paikan saaneelle joukkueelle mestaruus oli toinen peräkkäinen.

Ketterän joukkue latoi maaleja laajalla rintamalla, mutta sen kevään tehokkain oli Roope Mäkitalo. 22-vuotias lahtelainen keräsi pudotuspeleissä tehot ollen myös ratkaisevassa finaalissa tärkeässä roolissa hattutempullaan.

Viimeisen ottelun kohokohdat ja mestaruusjuhlat näet tästä.