Kasperi Kapasen paluuaikataulu selvillä – Pittsburgh-supertähti Jevgeni Malkin vielä pitkään sivussa!

© Kuva: Getty Images

Kasperi Kapasen edustama Pittsburgh Penguins on avannut kotisivuillaan suomalaishyökkääjänsä sekä venäläistähtensä Jevgeni Malkinin loukkaantumistilanteita.

Edellisen kerran 24. maaliskuuta tositoimissa nähty Kapanen palaa Penguinsin uuden GM:n Ron Hextallin mukaan takaisin kokoonpanoon arviolta 10-14 päivän kuluttua. 24-vuotias suomalaiskiituri on iskenyt tämän kauden 30 runkosarjapelissä tehot 7+14=21.

Malkinin paluu vaikuttaisi sen sijaan Kapasta kaukaisemmalta. Maaliskuun puolivälistä asti sivussa peleistä ollut 34-vuotias supertähti palannee kokoonpanoon Hextallin mukaan runkosarjan lopulla. Tähtisentteri on pelannut tällä kaudella 29 ottelua tehoin 8+16=24.

Kolmannen loukkaantuneen Pens-hyökkääjän Brandon Tanevin pelit sitä vastoin ovat ainakin runkosarjan osalta ohi. Hurjana taklaajana tunnettu Tanev saattaa tehdä paluun tositoimiin pudotuspelien aikana.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.