Ranskan pääsarjassa pelaava Brûleurs de Loups de Grenoble on värvännyt kaksi suomalaisvalmentajaa.

Ranskalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen päävalmentajaksi nousee Jyrki Aho. Samalla Ahon valmennustiimiä vahvistaa Ari-Pekka Siekkinen, joka toimii samalla apu- ja maalivahtivalmentajana. Kaksikko on toisilleen entuudestaan tuttuja JYPistä.

46-vuotias Aho ei ole valmentanut hetkeen missään. Viimeisimpänä hän on luotsannut itävaltalaista Villacher SV:tä kaudella 2019-2020.

56-vuotias Siekkinen on työskennellyt sen sijaan viimeiset neljä vuotta Japanissa, jossa hän toiminut Nikko Icebucksin päävalmentajana.

Brûleurs De Loups

@bruleursdeloups
#Arrivée ✅ Officiel, Jyrki Aho 🇫🇮 est le nouvel entraîneur en chef des #BDL. Passé par des ligues telles que la SM-Liiga, la Liiga, et la ligue EBEL notamment, Jyrki sera assisté de Ari-Pekka Siekkinen 🇫🇮 sur le banc des #BDL !

Rubrique parrainée par #AlpesMenuiseriesDépannage