“Se oli paniikkikohtausta” – Sabres tyri historialliseen tappioon: Nyt suli selvä johto, mediajätiltä viiltävä twiitti kauheasta vuodesta

© Kuva: Getty Images

Kun NHL:n pohjakastiin kuuluva Buffalo Sabres sössi tiistaiyönä 3-0-johdon 3-4-jatkoaikatappioksi, varmisti joukkue kyseenalaista historiaa. Häviö oli joukkueelle sensaatiomaisesti 18. putkeen, ja nyt Sabresin putki on pisin 17 vuoteen.

Brandon Montour tiivisti tapahtumat Sabresin kotisivuilla heittäen ilmaan aiheellisen kysymyksen.

– Hallitsimme kahta ensimmäistä erää. Miksi emme voi paketoida näitä pelejä?

Rasmus Dahlin tiivisti kolmoserän vielä suppeammin.

– Se oli paniikkikohtausta.

Pittsburgh Penguins hävisi myös 18 matsia putkeen tammi-helmikuussa vuonna 2004. Toki pitää ymmärtää se, että Buffalolle koko mennyt vuosi on ollut totaalista tervanjuontia.

Sabres on nimittäin voittanut helmikuun 2020 alusta lähtien laskettuna onnettomat 14 matsia, ja mahdollisuuksia – eli otteluita – sillä on ollut tuona aikana kahden eri sesongin runkosarjassa kuitenkin 52 kappaletta.

Sportsnet piikitteli NHL-porukkaa viiltävästi Twitterissä, jossa se huomautti eräästä kiusallisesta faktasta. Buffalon tyrimisen kanssa samaan aikaan nimittäin paikallinen jenkkifutisjoukkue Bills on voittanut 15 kertaa, vain 19 sarjamatsissa pudotuspelit huomioiden.

Kuin ”kruununa” Sabres menetti Dylan Cozensin sairastuvalle. Voi olla Buffalo-leirissä taas hitusen vaikeaa hymyillä.

– Toivottavasti hän ei ole poissa kauaa. Minulla ei ole vamman vakavuusraporttia, mutta kyseessä on ylävartalovamma. Paluuaikatauluvaihtoehtoja on useita, väliaikaisluotsi Don Granato hymähti.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
”Korvaamaton menetys” – suomalaisen kontaktista karmeasti loukkaantuneen tähden koko kausi luultavasti purkissa, pelaajalta liikuttava viesti

NHL:ssä kahden pelaajan vaihtokauppa – paljon rapaa niskaan saanut hyökkääjä Senatorsiin

Mikko Rantanen taistelee koko NHL:n maalipörssin voitosta – tykki nosti itsensä tiistaiyön osumalla todella ainutlaatuiseen kastiin