NHL-joukkue Los Angeles Kingsin nettisivuilla kerrottiin tiistaiyönä treidistä, jossa kesän 2012 ja 2014 mestarijoukkueen hyökkääjä Michael Amadio suuntaa Ottawa Senatorsiin. Sieltä Los Angelesiin puolestaan tulee pakki Christian Wolanin.

24-vuotias kanadalainen Amadio on Kingsin kesän 2014 kolmannen kierroksen 90. varaus. Sentterin ja laiturin paikalla viihtyvä peluri iski NHL:ssä 20 pelissä tehot 0+2=2 (-5), AHL:n puolella Ontario Reignin paidassa syntyi sama saldo kahdessa matsissa (0).

Amadio on saanut pitkin kautta rapaa niskaan esimerkiksi Twitterissä ja Kingsin Facebook-sivujen kommenttikentissä.

Amadiota pari vuotta vanhempi Wolanin puolestaan napattiin NHL:ään kesällä 2015 neljännellä kierroksella numerolla 107 Sensin toimesta. Hän ehti pelaamaan Ottawassa 15 ottelua tehoin 0+3=3 (-7), AHL:n puolella Belleville Senatorissa saldoksi jäi yhdessä matsissa 0+0=0 (-2).

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Mikko Rantanen taistelee koko NHL:n maalipörssin voitosta – tykki nosti itsensä tiistaiyön osumalla todella ainutlaatuiseen kastiin