© Kuva: Taneli Niinimäki

Pelicans – JYP: Piristynyt JYP yllätysvihjeenä

Liiga
Pelicans – JYP
Tiistai 02.03. klo 18:30

Pelicansin meno Liigassa on tasaantunut alkuvuodesta, vaikkei mistään selkeästä romahduksesta voida sentään puhua. Sarjataulukossa pahnanpohjimmaisena oleva JYP sai pitkän tappioputkensa poikki ja joukkue on itse asiassa tällä hetkellä orastavassa voittoputkessa. Siispä Lahteen saavutaan iloisemmalla ilmeellä kuin aikoihin.

Pelicansin viime viikkoon mahtui kaksi jatkoaikavoittoa ja selkeä tappio. Peli-ilme on lahtelaisilla yritteliäs, mutta lauantaina KooKoota vastaan pussinokat olivat täydellinen vastaantulija. Maanantaina Pelicans saa karanteenista Hannes Björnisen sekä Patrik Bartosakin takaisin kokoonpanoon. Loukkaantuneina ovat tällä hetkellä day-to-day statuksella Joonas Jalvanti ja Veeti Vainio.

JYPillä oli neljän ottelun viikko, joka ensimmäisen TPS-tappion jälkeen sujui loistavasti. Vaisulta Tapparalta haettiin jatkoaikavoitto ja sen jälkeen noukittiin täydet pisteet sekä Ässiltä että TPS:ltä. Juuri jatkosopimuksen allekirjoittanut Robert Rooba on tällä hetkellä mainiossa pelivireessä. Jatkopeleistä Jyväskylässä ei unelmoida, vaan kausi tulee päättymään tällä kertaa runkosarjaan. Katse on varmasti jo ensi kaudessa.

Lyö vetoa ottelusta:

JYP antoi viime viikolla lupauksia paremmasta, eikä se ole Lahdessa täysin vailla mahdollisuuksia. Usein onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia ja joukkueiden tämänhetkiset voimasuhteet eivät täysin selviä sarjataulukosta. Näillä pohjilla yritetään vedoissa vieraiden menestystä markkinoiden parhaalla kertoimella: JYP voittaa ottelun (60 min) kertoimella 4,25.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.