Nashville Predatorsin pudotuspelihaaveet ovat kokeneet karmean kolauksen NHL:ssä.

Seura tiedotti keskiviikkona, että sen ykköstähti Filip Forsberg, kallispalkkaisin hyökkääjä Matt Duchene sekä tähtipuolustaja Ryan Ellis ovat kaikki viikkoja sivussa tositoimista loukkaantumisten vuoksi.

Kolmikosta varsinkin Forsbergin loukkaantuminen on karmaiseva takaisku Nashvillen pudotuspelihaaveille. 26-vuotias ruotsalainen on joukkueensa tämän kauden ylivoimaisesti paras pistemies (34 ottelua, 11+18=29).

Duchene tienaa kolmikosta jättimäisintä kahdeksan miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Ellis nauttii kaudessa 6,25 miljoonan taalan korvausta Forsberginkin veloittaessa seuraltaan kuusi miljoonaa taalaa per sesonki.

Sivussa tulevina viikkoina ovat lisäksi puolustajat Luca Sbisa ja Mark Borowiecki sekä hyökkääjä Brad Richardson.