Patrik Laine on tullut urallaan tunnetuksi hirmulaukauksestaan. Viime aikoina tykki ei ole juuri tehnyt maaleja, mutta muunlaista tuhoa se on valitettavasti kyllä kylvänyt.

Edellisessä ottelussa Nashville Predatorsin tähtipuolustaja Ryan Ellis blokkasi Laineen laukauksen. Hän on seuraavat 4-6 viikkoa sivussa ylävartalovamman vuoksi.

Nashville-hyökkääjä Luke Kunin puolestaan on poissa 2-4 viikkoa jalkavamman vuoksi. Kunin joutui niin ikään Laineen runtelemaksi. Kaksikko kamppaili laidan läheisyydessä, kun Nashville-hyökkääjän jalka taittui kivuliaasti.

Epäonniset ja harmilliset loukkaantumiset sattuivat Nashvillen kannalta todella pahaan paikkaan. Joukkueen kärkisentteri Ryan Johanssen on myös sivussa. Mikael Granlundia puolestaan on viety siirtohuhuissa pois seurasta.

LUE MYÖS: SM-liigan ex-supertähti palaamassa Suomeen? IL: Neuvottelee HIFK:n kanssa