Kuin Hurricanes-hyökkääjän painajaisista – Joonas Korpisalo pelasti lähes satavarman maalipaikan

© Kuva: Getty Images

Warren Foegele ei tainnut saada unta tänä yönä. Carolina Hurricanesin hyökkääjällä oli aivan tyhjillään ammottava maali edessään, mutta jotenkin kiekko ei siltikään päätynyt verkon perukoille.

Joonas Korpisalon maila oli ainoa asia, joka maalin pystyi pysäyttämään ja se sen totta vie pysäytti. Suomalaismaalivahti venytti mailansa hämmästyttävällä tavalla kiekon eteen ja Foegele ei voinut muuta kuin suunnata katseensa taivasta kohti.

Torjunta osoittautui hyvinkin tärkeäksi, sillä Korpisalon Columbus Blue Jackets vei tiukan ottelun nimiinsä jatkoajalla lukemin 3-2. Ilman tätä torjuntaa Hurricanes olisi päässyt toisessa erässä kahden maalin karkumatkalle.

Voitto oli Blue Jacketsille kullan arvoinen, sillä se kamppailee erittäin tiukasti kahden pisteen etumatkalla olevan Chicago Blackhawksin kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Pientä pudotuspelien makua on jo nyt, sillä viime yön ottelu Hurricanesia vastaan oli ensimmäinen neljästä perättäisestä joukkueiden välillä.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?