NHL
Florida – Nashville
Lauantai 20.03. klo 20:00

Florida ja Nashville ottavat lauantaina toistamiseen yhteen – ja vieläpä parhaaseen katseluaikaan. Täksi kaudeksi nahkansa luonut Panthers on Itäisessä divisioonassa kakkosena vain kaksi pistettä lohkokärki Tampa Bayta perässä. Onnahdellen kauden aloittanut Predators on kuudentena, mutta sen jatkopaikka ei ole ollenkaan mahdoton – joskin se vaatii pelin paranemista.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran torstaina ja ottelun ehdoton sankari oli Predators-vahti Juuse Saros. Torjuntatöihin sairauslomalta palannut Saros oli läpi ottelun tasaisessa kiekkosateessa ja oli loppujen lopuksi kiekon tiellä yhteensä 40 kertaa – maaleja Panthers sai Sarokselle tehtyä tasan yhden. Calle Järnkrok teki Predatorsin molemmat maalit ja Mikael Granlund kuittasi yhden syöttöpisteen.

Alexander Barkov on Floridan nousun airut ja mies keikkuu 34 tehopisteellään koko NHL:n kärkikymmenikössä. Panthersin nousu divisioonansa kärkipaikoille sisältää kosolti muitakin kasvutarinoita, mutta tällä menolla Barkov on vakava ehdokas Selke Trophyn saajaksi parhaan puolustavan hyökkääjän merkiksi. Florida lähtee tähän otteluun revanssi mielessään, sillä torstainen tappio Nashvillelle oli kirvelevä.

Lyö vetoa ottelusta:

Predators onnistui torstaina järkyttämään Panthersia, mutta pelin kuvan vastaista voittoa on hankala toistaa. Panthers on edellisestä tappiosta huolimatta iso suosikki ja vetosuositus lähtee vähintään kahden maalin voitosta: Tasoitusveto, Florida Panthers -1.5 kertoimella 2,08.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO