Buffalo Sabresin tuska NHL:ssä ei tunnu helpottavan millään, ja tiistaiyönä sen tappioputki venyi jo 14 otteluun. NY Rangers voitti 5-3, ja nyt Buffalon kierre on huimasti neljäsosan koko 56 ottelua käsittävästä runkosarjasta.

– Emme voi ajatella putkea. Emme voi ajatella putkea myöskään voittoputkessa, Buffalon valmentaja Don Granato kuittasi NHL:n nettisivuilla.

Sama lähde kertoi, että joukkueen tupaan satoi lisää jääkylmää vettä Carter Huttonin loukkaannuttua. Kiekkoja tällä kaudella 88,6 prosentin tarkkuudella torjunut maalivahti otettiin vaihtoon jo pelin ensiminuuteilla.

Tolppien väliin tuli Dustin Tokarski, joka torjui ensimmäisen pelin sitten lokakuun 2016.

– Se oli hauskaa, Tokarski sanoi pelaamisesta.

– Edellisestä kerrasta on vähän aikaa. Minulla on ollut ylä- ja alamäkiä viimeisen neljän, viiden vuoden aikana, mutta on siinä ollut myös hyviä vuosia. Olen innoissani ollessani osa Buffaloa ja saadessani mahdollisuuden pelata, uraansa viime kausina pääasiassa AHL:ssä tehnyt peluri sanoi.

Nähtävästi aina häviävän Buffalon loukkaantumislista oli jo ennestään pitkä, sillä poissa ovat esimerkiksi kippari Jack Eichel, toinen parhaimmillaan hyviin tehoihin pystyvä hyökkääjä Zemgus Girgensons sekä pakki Jake McCabe ja maalivahti Linus Ullmark.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Mikko Rantanen NHL:ssä jo maalipörssin kolmoseksi – osumien mättämistahti on historiallisen kovaa

Ihmeellisiä tilastoja: Kaapo Kakko katkaisi karmean kuivakauden ja osui kahdesti, NHL:n surkimuksen tappioputki tähtitieteellisesti neljäsosan koko kaudesta

”Voitte kysyä vaikka kymmenen kysymystä siitä, mitä tapahtui” – Patrik Laineen Columbuksen viimeistely täysin hukassa, yhden osa-alueen on syytä huolestuttaa