”Voitte kysyä vaikka kymmenen kysymystä siitä, mitä tapahtui” – Patrik Laineen Columbuksen viimeistely täysin hukassa, yhden osa-alueen on syytä huolestuttaa

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets oli päässyt NHL:ssä kohtuulliseen vireeseen, kun joukkue liiti ennen tiistaiyönä taalaliigassa jopa viiden ottelun pituisessa pisteputkessa. Nyt se katkesi Carolina Hurricanesin vietyä pisteet 3-0-voitolla.

Perustilastoista laukaukset menivät Canesille 28-19, ja samalla torjunnat 25-19. Alex Nedeljkovic otti niskalenkin Joonas Korpisalosta, ja vahvaa oli myös Canesin alivoima. Se kesti kaikki kolme kakkosta.

– Voitte kysyä minulta vaikka kymmenen erilaista kysymystä siitä, mitä tapahtui. He hallitsivat, emmekä me pystyneet murtamaan sitä, sinitakkien luotsi John Tortorella veisteli seuran kotisivuilla.

Nollapeli oli Hurricanesin yhdysvaltalaisvahdille kauden toinen, ja sillä hän johtaa tulokkaiden nollapelipörssiä yhdessä Kaapo Kähkösen ja Ilja Sorokinin kanssa.

Historiassa vain yksi Canesin sitä edeltäneen tai Hartford Whalersin vahti on pystynyt parempaan nollapelimäärään yhden kauden aikana. Peter Sidorkiewicz torjui neljät nollat kaudella 1988-89.

Reilut 18 minuuttia pelannut Patrik Laine jäi luonnollisesti kiikareille ja tehotilastoon hänelle merkittiin -1. Maalia kohti suomalainen ampui kahdesti.

Ylivoima on tuottanut Columbukselle ongelmia, kun edellisen kerran se on osunut tästä 12. maaliskuuta Laineen osuessa. Blue Jacketsin ylivoima oli yön kierroksen ollessa kesken tiistaiaamuna vasta 26:nneksi parasta onnettomin lukemin 14,8.

Suomalaisista pelissä pinnalle nousi kaksi maalia alustanut ja maalia kohti kolmesti ampunut Canesin Sebastian Aho (18.24, +2).


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004