NHL:n maalipörssin kärjessä viilettävän Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsin pelaaminen seuraavissa koitoksissa on auki. NHL:n verkkosivuilla kirjoitetaan, että vaahteralehtien luotsi Sheldon Keefe on kertonut kertovansa pelaajan tilasta uusia tietoja lauantaina.

Ne koskevat maaliahneen jenkin rannetta. Keefe kertoi aiemmin, että peräti 18 häkkiä latonut sentteri on kärsinyt läpi kauden rannevammasta. Se ei kuitenkaan ole estänyt maalien latomista, sillä Matthews keikkuu ylivoimaisena pörssikärkenä. Edmonton Oilersin Connor McDavid seuraa kakkosena 14 pömpelillä.

Matthews jätti äskettäin treenit väliin sen jälkeen, kun sentterin oikean käden rannevamma meni kuulemma pahempaan suuntaan. Se tapahtui 2-1-jatkoaikavoittoon päättyneen Calgary Flames -pelin aikana tai jälkeen.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Bruinsilta ja Tuukka Raskilta totaalinen sulaminen taas – luotsi pettynyt tähtiensä otteisiin? ”Heidän on jäälle tultuaan tunnistettava, kuinka he voivat auttaa meitä”

Mahtava juttu! NY Rangers kutsui AHL:ssä dominoineen suomalaispelaajan NHL:ään – debyytti jo sunnuntaina?

Potentiaalinen veto: Liigajoukkue Sport hankki Winnipeg Jetsin NHL-varauksen

Huimasti alkukaudesta petranneen Olli Määtän uusi joukkue povattiin NHL:n pohjamutiin – toisin on käymässä? ”Tekee hyviä ja fiksuja kiekollisia ratkaisuja”