Boston Bruins suli NHL:ssä perjantaiyönä taas oikein huolella, kun se taipui NY Rangersin käsittelyssä tappioon luvuin 2-6. Bruinsin tappio oli karu, sillä edeltäneessä NY Islanders -ottelussa käkättimeen tuli peräti 2-7.

Isles rummutti kolmoserässä tauluun lukemat 5-0 slovakialaisen Jaro Halakin torjuttua matsin 37 laukauksesta 30 kappaletta. Lauantaina maalilla oli Tuukka Rask, jonka tilastoihin kirjattiin 28/34 torjuntaa.

Bruinsin ainoa ilonaihe oli ykkösketju Brad Marchand (1+1) – Patrice Bergeron (1+0) – David Pastrnak (1+1), joka iski yhteensä tehot 2+3=5.

– Meille tuli aivan liian monta kiekonmenetystä, ja pelimme oli turhan usein holtitonta. Meidän on tehtävä parempaa työtä koutsataksemme ukkoja kohti parempaa, Bruins-luotsi Bruce Cassidy manasi seuran kotisivuilla.

Sitten valmentaja heitti pallon pelaajille.

– Samalla tavoin heidän on jäälle tultuaan tunnistettava, kuinka he voivat auttaa meitä voittamaan pelejä. Se on yksi asia, joka meidän on laitettava kuntoon.

Bostonissa ei pitäisi olla kyllä mitään akuuttia hätää, vaikka joukkueelle kaksi ohipeliä tulikin. Viidestä viime ottelustaan vain yhden voittanut joukkue keikkuu itäisen divisioonan kärjessä, tasapisteissä Washington Capitalsin kanssa.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Mahtava juttu! NY Rangers kutsui AHL:ssä dominoineen suomalaispelaajan NHL:ään – debyytti jo sunnuntaina?

Potentiaalinen veto: Liigajoukkue Sport hankki Winnipeg Jetsin NHL-varauksen

Huimasti alkukaudesta petranneen Olli Määtän uusi joukkue povattiin NHL:n pohjamutiin – toisin on käymässä? ”Tekee hyviä ja fiksuja kiekollisia ratkaisuja”