Mahtava juttu! NY Rangers kutsui AHL:ssä dominoineen suomalaispelaajan NHL:ään – debyytti jo sunnuntaina?

© Kuva: Juha Tamminen

New York Rangers on kutsunut suomalaispuolustaja Tarmo Reunasen taalaliigaan, ylös AHL:stä. Asia käy ilmi esimerkiksi CapFriendly Transactions -nimiseltä Twitter-tililtä.

Reunasen odotetaan pelaavan ensimmäisen NHL-ottelunsa jo sunnuntai-iltana Boston Bruinsia vastaan. Liigajoukkue HPK:ssa ja Mestiksen TUTO:ssa alkukaudella pelannut pakki ehti pelata neljä ottelua Hartford Wolf Packissa, ja niissä hän tykitti tehot 2+2=4 (-1).

Rangers varasi Reunasen vuoden 2016 varaustilaisuuden neljännellä kierroksella. Tähän mennessä hän on pelannut pääasiassa Liigassa. Hänen paras kautensa oli 2018-19, jolloin Reunanen nakutti Lukossa pakin paikalta oivat tehot 6+19=25 (-2).

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Huimasti alkukaudesta petranneen Olli Määtän uusi joukkue povattiin NHL:n pohjamutiin – toisin on käymässä? ”Tekee hyviä ja fiksuja kiekollisia ratkaisuja”