© Kuva: Leijonat.fi

Venäjä – Suomi: Uudenlaiset joukkueet koossa

Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Torstai 11.02. klo 16:00

Euro Hockey Tourissa on vuorossa Ruotsin turnaus ja Leijonien urakka alkaa torstaina iltapäiväpelillä Venäjää vastaan. Tourin joukkueet vaihtelevat varsinkin korona-aikana suuresti turnauksesta toiseen ja niin on asian laita myös tällä kertaa. Leijonaryhmällä on runsaasti poissaoloja KHL:n puolelta, mikä tekee lovea joukkueen tulivoimaan.

KHL:n pudotuspelien läheisyys näkyy myös Venäjän joukkueessa, sillä kovimpien KHL-porukoiden kärkipelaajia ei joukkueessa liiemmin näy. Kauden kovimmat näytöt tämän turnauksen joukkueessa on varmaankin Damir Zhafiarovilla: Torpedo Nizhni Novgorodin laitahyökkääjä on KHL:n pistepörssissä Teemu Hartikaisen vanavedessä kolmantena. Mielenkiintoinen lisä on Ässissä viime kaudella torjunut Daniil Tarasov. Joukkueessa on myös runsaasti KHL:n työmiehiä mukana.

Suomelta jäi turnauksesta pois koko Hartikaisen johtama, upeasti pelannut Ufa-ketju. KHL-miehet ovat melko harvassa ja joukkueen runko muodostuu SHL- ja Liiga-pelureista. Tuoreessa muistissa on vielä kauden avausturnaus, jolloin Liigajoukkueista kootulla miehistöllä oli ajoittaisia vaikeuksia pysyä EHT-vauhdissa. Tasonnostoa siis odotetaan, vaikka SHL:stä tulee laatua ja maalivahtikaksikkokin Suomella on tasokas.

Lyö vetoa ottelusta:

Avausotteluun otetaan kantaa Venäjän puolesta, sillä nimettömämpikin KHL-pelurien joukko on sangen kova, eikä sitä osaa pitää altavastaajana. Paljon on toki kiinni yhteispelin napsumisesta heti aluksi, mutta vetosuositus menee näillä kertoimilla Leijonia vastaan: Venäjä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,65.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.