Siis? NHL:ssä uskomaton tilanne koronavirusarjesta johtuen – veskari äimän käkenä: ”Tietysti ainutkertaista”

© Kuva: Getty Images

Koronavirusarki on tuonut elämään jos jonkinlaisia kummallisuuksia, ja nyt eräänlaista erikoisuutta todistavat St. Louis Blues ja Arizona Coyotes.

Joukkueet kohtasivat viime viikon keskiviikon ja tämän viikon torstain aikana peräti neljä kertaa putkeen St. Louisin kotijäällä, ja jotta porukat tulisivat toisilleen varmasti tutuiksi, on viikonvaihteessa edessä vielä kolme kohtaamista Arizonassa putkeen.

NHL pelataan tällä kaudella seitsemän ja kahdeksan joukkueen moninkertaisina divisioonina, jonka takia samat porukat kohtaavat toisensa useaan otteeseen. Lisäksi viimeaikaiset ottelusiirrot vaikuttavat ohjelmaan luonnollisesti kovallakin kädellä.

– Tämä on tietysti ainutkertaista, kun pelaamme noin monta kertaa peräkkäin vastakkain. Tunnemme toisemme. Onhan tämä erilainen kokemus… Mutta haluamme voittaa, ja haluamme jaossa olevat pisteet, Bluesin maalivahti Jordan Binnington kummasteli seuran kotisivuilla.

Joukkueiden kauden neljästä ensimmäisestä kohtaamisesta Blues vei ensimmäisen, mutta sen jälkeen kojoottipaidat napsivat kolme voittoa putkeen. Blues on läntisessä divisioonassa silti toisena, Coyotes keikkuu viidentenä.

LUE MYÖS:
Ei varmaan paljoa naurata: NHL:n surkein joukkue on oikeasti todella surkea – nousi kyseenalaisessa tilastossa lähelle kärkeä

Tulisieluinen John Tortorella ei vaihteeksi ottanut Patrik Lainetta hampaisiinsa: Suomalainen sai isot kehut maali-iloittelun jälkeen – “Maaleja hän ei tehnyt, mutta…”

Voi hyvät hyssykät sentään, mikä alku: Suomalaissensaatio pyssyttänyt itsensä pakkien maalipörssin piikkiin Pohjois-Amerikassa – ”Mikä. Laukaus!”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.