Voi hyvät hyssykät sentään, mikä alku: Suomalaissensaatio pyssyttänyt itsensä pakkien maalipörssin piikkiin Pohjois-Amerikassa – ”Mikä. Laukaus!”

© Kuva: Getty Images

Liigan HPK:ssa ja Mestiksen TUTOssa alkukauden viettänyt suomalaispakki Tarmo Reunanen on saanut AHL-uralleen mahtavan alun. Hartford Wolf Packin pakki on iskenyt kauden kahdessa pelissä tehot 2+1=3, joilla irtoaa sarjan pistepörssin 14. sija.

Pakkien pörssissä Reunanen on kakkosena ja maalipörssissä kenties sensaatiomaisesti ykkösenä. Toinen kahden maalin puolustaja on Chicago Wolvesin Cavan Fitzgerald.

Reunanen iski kauden toisen pömpelinsä myöhään torstai-iltana Wolf Packin kellistettyä Providence Bruinsin tylysti 4-0. Pelaaja oli ottelun ykköstähti, ja taiston tauottua suomalainen saa esimerkiksi Twitterissä osakseen kehuja – ja isosti.

– Mikä alku Reunaselta toistaiseksi. Tämä jannu on parempi kuin mikään neljästä eri vaihtoehdosta NY Rangersin kolmospakkipariin. Toivottavasti hän vääntää itsensä kokoonpanoon, hän sopisi siihen hyvin, eräs kirjoittaa.

Suomalaisen maali oli komea.

– Mikä. Laukaus!

Tehopakin alku on miellyttänyt kanssa.

– Tarmo Reunanen aloittanut vahvasti Wolf Packissa…

Hyvin menee joukkueellakin: Reunasen farmiporukka on voittanut kauden kummatkin pelinsä vakuuttavalla maalierolla 9-2.

LUE MYÖS:
Lähellä yllätystä ollut Suomen NHL-lupaus on tiiviisti yhteyksissä Tuomo Ruudun kanssa – ex-”säbäjätkä” kohautti golfissa, mutta loistaa kiekossa: ”Jäi tosi hyvä fiilis”


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004