Edmonton Oilersin ykköskenttään kanadalaisten Connor McDavidin ja Ryan Nugent-Hopkinsin kanssa merkitty Jesse Puljujärvi sai vihdoin hanansa auki myös tämän kauden osalta NHL:ssä.

Pelaaja onnistui latomaan Ottawa Senatorsia vastaan kahden ensimmäisen erän aikana jopa kaksi maalia, kun joukkue oli painellut toiselle tauolle selvässä 4-1-johdossa.

Ensimmäinen osuma oli pelin 2-0-maali, ja se näki päivänvalonsa suomalaisen todella härkämäisen ja miehekkään väännön päätteeksi. Suomalaisen toinen, pelin 4-0-maali syntyi nuorten maailmanmestarin ohjattua Evan Bouchardin vedon komeasti sisään.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
🏊‍♂️ JESSE 🏊‍♂️

That is all.

#LetsGoOilers

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Why not two? ✌️

Jesse with his second on the night.

#LetsGoOilers

Kävi tämän jutun julkaisuhetkellä vielä päätöserässä kesken olevassa pelissä miten hyvänsä, on yksi asia selvää: Ottelu on Puljujärvelle taalaliigassa toinen sellainen, jossa hän on onnistunut nakuttamaan enemmän kuin yhden maalin.

Oikealta ampuva hyökkääjä onnistui edellisen, ja ennen tätä yötä ainoan kerran kahdesti joulukuussa 2017 Calgary Flamesia vastaan.

Edit klo 7.39: Ottelu päättyi lopulta 4-2.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Patrik Laine kellotti hirmuminuutit ja otti todella kohtalokkaan jäähyn – Stars vesitti askiin palanneen suomalaisen Blue Jackets -debyytin: ”Käsiä ei ole”