NHL:n 2010-luvun dynastiajoukkue Chicago Blackhawksin runkopelaajiin lukeutuneen Brent Seabrookin upea ura saattaa päättyä pahojen loukkaantumisten riivaamana.

Kolme Stanley Cupia Blackhawksissa voittanut puolustajan on pelannut 16 kauden aikana 1114 NHL:n runkosarjakamppailua sekä 112 pudotuspeliä. Tällä kaudella 35-vuotiasta konkaria ei olla kaukaloissa nähty harjoitusleirin alussa kuvaan palanneiden vammojen vuoksi.

Blackhawksin GM Stan Bowmanin Chicago Sun-Timesille antamat kommentit eivät lupaa hyvää viime kaudella vain 32 ottelua pelanneen tähden jatkon kannalta

– Olemme erittäin huolissamme hänestä. Hän on ollut todellinen soturi joukkueessamme. Hän ei ole juuri koskaan missannut peliäkään, mutta nyt olemme ymmärtäneet hänen pelanneen isojen kipujen kanssa kaikki nämä vuodet, Bowman paljastaa.

– Hänellä oli ongelmia olkapäidensä sekä lonkkansa kanssa, jotka olisi todennäköisesti pitänyt leikata vuosia sitten. Joten kyllä, olemme hyvin huolissamme ja toivomme vain hänen pääsevän yli vammoistaan, Bowman avaa pitkäaikaisen luottopuolustajan tilannetta.

Kanadalaisen Seabrookin nykyinen sopimus kattaa tämän kauden lisäksi kolme seuraavaa sesonkia. Miehen vuosipalkka on massiiviset 6,875 miljoonaa dollaria.