Itseluottamus taivaissa? Kaapo Kakolta pari huikeaa kommenttia itsestään, myös luotsi kehui – “Ketjukaverit eivät ole ratkaiseva asia”

© Kuva: Getty Images

NY Rangersin Kaapo Kakon kauden perustilastot: Yhdeksän ottelua, pisteet 2+1=3 ja tehotilasto +2. Ei ehkä vieläkään mitenkään erityisen hääviä, mutta ainakin pelaaja ja joukkueen valmennus ovat juhanuksen 2019 ykköskierroksen kakkosvaraukseen tyytyväisiä.

Kakko antoi itsestään itse asiassa todella kovan ja itsevarman näkemyksen.

– Minusta parannan koko ajan. Ketjukaverit eivät ole ratkaiseva asia, vaan pystyn pelaamaan hyvin kenen tahansa kanssa, suomalainen arveli NHL:n suomenkielisten sivujen mukaan perjantaina.

Sitten suomalainen siirtyi jargon-puheeseen.

– Yritän vain tehdä parhaani jokaisena päivänä. Ei siinä ole sen kummempaa. Pelaan niin kovaa kuin pystyn ja yritän parantaa jatkuvasti.

Rangers-luotsi David Quinnin mukaan Kakko vakuutti viime viikolla, ja suomalainen on pelannut kuulemma todella hyvin.

– Meillä on kaikilla visio siitä, millainen pelaaja hänestä on tulossa, ja seuraamme sitä kehittymistä päivä päivältä. Hän parantaa koko ajan ja tekee paljon hyviä asioita.

Valmentajan mukaan Kakko on parempi laitojen lähellä ja paineistamisessa.

– Hän on itsevarmempi ja pelaa nopeammin. Kyse ei ole vain luistelunopeudesta, vaan siirtymistä tilanteesta toiseen.

Viime viikon Washington Capitals -peli oli kolminkertaiselta maailmanmestarilta erityisen väkevä. Rangers voitti 4-2 ja Ryan Stromen sekä Artemi Panarinin kanssa pelannut Kakko viimeisteli tehot 0+1=1.

– Minusta hänestä näkee, että hän oivaltaa asioita ja ymmärtää NHL-tason pelaamista paremmin. Kuten sanoin, tiedämme kaikki, millaista pelaajaa hänestä odotamme, mutta arvioimme häntä tällä hetkellä ottelu kerrallaan, emmekä tulevaisuuden toiveiden perusteella, Quinn totesi.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Oilers-luotsi puhui suomalaisistaan: Jesse Puljujärvi sai kehut ja Mikko Koskinen moitteita

Pierre-Luc Dubois’n debyytti lähenee – pelaaja uuteen alkuun allaan haastavat ajat: ”Ajattelin jopa sitä, että teen hiihtoladun takapihalleni”

Ei hyvää päivää sentään! Jesse Puljujärven maalin syöttänyt Connor McDavid tekee NHL:ssä tolkuttomia juttuja – nousi Wayne Gretzkyn ja Jari Kurrin rinnalle

Mikko Lehtoselta upea tehoilta – NHL-tähti Auston Matthews ei säästellyt kehuissaan: ”Upein asia on se, että…”