Mikko Lehtoselta upea tehoilta – NHL-tähti Auston Matthews ei säästellyt kehuissaan: ”Upein asia on se, että…”

© Kuva: Getty Images

Leijonien vuoden 2019 maailmanmestari Mikko Lehtonen vietti taalaliigassa sunnuntaiyönä tehoiltaa saalistettuaan kaksi syöttöpinnaa Vancouver Canucksia vastaan. Toronto Maple Leafs voitti joukkueiden välisen ottelun 1-5 suomalaisen ollessa erinomaisessa tikissä.

Lehtonen kunnostautui vaahteranlehtipaitojen 0-3- ja 0-5-maalien syöttäjänä. Kumpikin napsu oli Euroopassa vakuuttavaa jälkeä tehneeltä suomalaiselta ykkössyöttö.

Jälkimmäinen tehopiste oli merkitty Lehtoselle jonkin tovin ajan maaliksi, mutta lopulta maalimerkintä muuttui syötöksi.

NHL:ssä nyt pisteet 0+3=3 viimeistellyt Lehtonen sai vastuuta 14 minuuttia ja 10 sekuntia, ylivoimalla minuutteja kertyi 2.04. Varsinainen peliaika oli vähiten Toronto-pakeista, mutta samalla ylivoima-aika oli peräti toiseksi isoin. Lehtonen oli ainoa puolustaja, joka ei pelannut alivoimaa, ja tehotilastoon hän keräsi hämmentävän lukeman +3.

– Hän pelaa entistä itsevarmemmin illasta toiseen ja voimme havaita sen, mihin hän voikaan kyetä. Upein asia on se, että hän petraa koko ajan, Maple Leafsin tähti Auston Matthews oli lausunut suomalaisesta toimittaja Mark Mastersin mukaan.

– Tämä oli ylivoimaisesti paras peli Lehtoselta. Olisi hienoa, jos hän pystyisi pitämään tästä tasosta kiinni. Hän olisi iso osa viivapelaamistamme, eräs Twitter-hahmo puolestaan kirjoitti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.