Ei hyvää päivää sentään! Jesse Puljujärven maalin syöttänyt Connor McDavid tekee NHL:ssä tolkuttomia juttuja – nousi Wayne Gretzkyn ja Jari Kurrin rinnalle

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin Connor McDavid mättää NHL:ssä kovia pisteitä, jos ei pelistä toiseen, niin ainakin viikosta toiseen. Pelaaja kuului jo ennen sunnuntaiyön kierrosta taalaliigan pistepörssin kärkeen lukemin 8+16=24, ja Calgary Flamesia vastaan saldo vain koveni.

Kun McDavid oli iskenyt päätöserän alkuun tultaessa tehot 1+1=2, liittyi pelaaja Wayne Gretzkyn ja Jari Kurrin rinnalle sellaisena Oilers-pelaajana, joka on pystynyt yltämään 25 pisteen rajaan kauden 13 ensimmäisessä ottelussa. Kaikkien aikojen pelaaja Gretzky on tässäkin kategoriassa täysin omissa sfääreissä yllettyään temppuun vaatimattomat seitsemän kertaa.

Kaiken lisäksi kanadalaisesta voi tulla kahdeksanneksi nopeimmin kautta NHL-historian 500 pisteen rajan rikkonut pelaaja. Ennen sunnuntaiyötä pelaajan saldo oli 363 runkosarjan ottelussa massiivinen 170+323=493. Suoritukseen yltäminen vaatisi rajan rikkomista sunnuntain jälkeen neljässä seuraavassa pelissä.

Flamesin ja Oilersin välinen kohtaaminen oli tämän jutun kirjoitushetkellä päätöserässä lukemissa 5-3. McDavidin syöttämä kolmas maali oli hyvävireisen Jesse Puljujärven käsialaa.

Edit klo 7.32: Korjattu otsikosta Esa Tikkanen Jari Kurriksi.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Mikko Lehtoselta upea tehoilta – NHL-tähti Auston Matthews ei säästellyt kehuissaan: ”Upein asia on se, että…”


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!