Ei ole todellista! Vajaamiehisenä pelanneelta liigajoukkueelta oli sivussa peräti kymmennen ukkoa – perjantaina pois putosi tähtipakki

© Kuva: Juha Tamminen

KalPaa koetellaan Liigassa nyt kovalla kädellä, ja joukkue lähti jo perjantai-illan peliin Tapparaa vastaan pahasti siipirikkoisena.

Joukkueen sairaslistalla oli 1-2-tappioon päättyneen huippumatsin alla peräti seitsemän pelaajaa. Lisäksi puolustaja Mikael Seppälä kärsii pelikieltoa, hyökkääjä Aleksi Klemetti on parhaillaan Leijonien mukana Ruotsin EHT-turnauksessa ja tuore hankinta Jeremy Bracco päätti vasta torstaina karanteeninsa, eikä hän ollut perjantaina kokoonpanossa.

KalPalla oli siis matkassa vain 17 ukkoa 19 mahdollisesta, ja Tappara-matsi toi lisää tummia pilviä KalPa-leiriin. Tähtipakki Lasse Lappalainen loukkaantui blokattuaan kudin toisessa erässä. Kuopiolaisten ykkösparin mies ehti pelaamaan kymmenen ja puoli minuuttia, kunnes laulu loppui kesken.

SaiPassa ja KalPassa kaikkiaan 317 runkosarjan ottelua pelannut Lappalainen on esiintynyt tällä kaudella 32 pelissä pistein 4+9=13. Tehotilasto reilut 20 minuuttia ottelua kohden pelanneella puolustajalla on upea +8.

KalPan pudotuspelitaisto käy kiivaana, sillä joukkue on Liigassa kahdeksantena vain viiden pinnan päässä kakkossijan Pelicansista.

Liiga lauantaina klo 17:
HPK-JYP
KalPa-SaiPa
KooKoo-TPS
Pelicans-Kärpät
Tappara-HIFK klo 18.30

LUE MYÖS:
Karusti sairastunut Ässien Niko Kivelä selätti vuodepotilaaksi vieneen taudin ja palasi Liigaan – ”Nyt kuuluu hyvää – lääkitys on kunnossa ja voitto takataskussa!”


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️