Columbus Blue Jacketsin tähtisentteri Pierre-Luc Dubois on noussut NHL:ssä kuumimpien siirtohuhujen keskiöön.

The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan tilanteeseensa tyytymättömän kanadalaistähden perässä olisi parhaillaan useita NHL-seuroja.

LeBrun uskoo, että Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen voisi olla valmistelemassa kauppaa Chicago Blackhawksin kanssa.

– Dubois on tavallaan vieläkin nuori pelaaja, joten hänestä voisi tulla Chicagolle runkopelaaja pitkäksi aikaa. Odotan, että Chicago vähintäänkin kyselee Duboisista. Jos olisin Columbus, niin kauppaneuvottelujen tulisi vähintään alkaa Kirby Dachista. Tämä voi olla haastavaa, sillä Chicago on tehnyt jo tulevaisuuden suunnitelmansa Dachin ympärille. Täytyy muistaa, että Kekäläinen ja (Blackhawksin GM) Stan Bowman ovat ennenkin tehneet isoja vaihtokauppoja, LeBrun valaisi.