Tappara-luotsilta erikoinen lupaus KooKoo-pakin suuntaan – nytkö on tekojen aika? “Olut odottaa minua ensi kerralla?”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigaa Tapparassa ja KooKoossa kaikkiaan 317 ottelun verran pelannut kouvolalaiskippari Alexander Bonsaksen ei ole tullut tutuksi maalien tekemisestä. Pelaaja on iskenyt urallaan Liigassa 11 runkosarjamaalia ja päälle yhden pudotuspeliosuman.

Mutta kuinka ollakaan, eilen perjantaina norjalaispakki iski kauden toisen maalinsa – KooKoossa totta kai Tapparaa vastaan. Pelaaja latoi kiekon kouvolalaisten puolustuspäästä napakalla kudilla tyhjään pönttöön.

Osuman jälkeen pinnalle nousi erikoinen epäsuora vuoropuhelu Bonsaksenin ja Tapparan luotsi Jussi Tapolan välille.

Norjan maajoukkuessa peräti kymmenet MM-kisat pelannut pakki nosti Twitter-tililleen kuvan, jossa kävi ilmi, että Tapparan päävalmentaja oli luvannut MTV Uutisten nettisivuilla julkaistun haastattelun mukaan tarjoavan norjalaiselle oluen – siis jos pelaaja iskisi joskus maalin lämärillä niin, ettei pikkumusta muuta matkalla suuntaa.

– Nyt oletan, että olut odottaa minua ensi kerralla, kun olemme Tampereella, herra Tapola? norjalaismestari kirjoitti tililleen sanomaa mietteliäällä hymiöllä vahvistaen.

Sen voi jokainen päätellä itse, että oliko Bonsaksenin ampuma maali lämäri vai ei, vai pitäisikö pelaajan kenties osua uudestaan ennen seuraavaa Tampereen reissua ansaitakseen keppanan.

Kummallekin joukkuelle hyvinkin tutulle kouvolalaiskipparille lienee oleellisinta se, että pisteet jäivät perjantaina Kouvolaan luvuin 3-1.

KooKoo viettää lauantaina peleistä huilipäivää, Tappara puolestaan isännöi Jukureita.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.