Kasperi Kapanen veivasi kiekon ohi Tuukka Raskin kummallisesti – Bruinsissa taidettiin säikähtää pahinta: ”Pelaajamme menivät Tuukan luo ja kysyivät häneltä tilannetta”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins kampesi viime yönä 3-2-jatkoaikavoittoon Pittsburgh Penguinsista NHL:ssä ottelussa, jossa Bruins menetti päätöserässä kahden maalin johtonsa. Suomalaisittain huolta aiheutti Bruins-vahti Tuukka Raskin tilanne – torjuja näytti lopussa puolikuntoiselta.

Kasperi Kapasen 2-2-maalissa savonlinnalainen vaikutti jotenkin siltä, ettei hän pystynyt antamaan kaikkea peliin. Tilanne kummastutti, ja Bruins-leirissä taidettiin säikähtää pahinta – mahdollista loukkaantumista.

– Kapanen tuli siihen hollille ja hän yritti nostaa kiekon yli maaliviivan. Tuukan patja olikin edessä, luotsi Bruce Cassidy sanoi seuran sivuilla.

– Siinä meni sitten tasapaino ja kiekko luikahti Tuukan ali. En tiedä, että tarttuiko Kapasen luistin tai maila Tuukan patjaan, vai mitä siinä oikein kävi.

Raskin touhu tilanteessa oli eittämättä oudon näköistä.

– Pelaajamme menivät Tuukan luo ja kysyivät häneltä tilannetta. Otimme aikalisän, jos se olisi ollut tarpeen, tai jos hänet olisi pitänyt vaihtaa. Hän sanoi olevansa kunnossa.

– Tuukan pelaaminen vaikutti selvästikin hyvältä jatkoajalla.

Bostonin valmentaja ei lytännyt Stanley Cup -mestaria, vaikka Kapasen soolo lurahti selän taakse kenties luvattoman helposti. Sen turvin Pens sai matkaansa pinnan.

– Tuukka kävi kovan taistelun, hän oli erinomainen.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Suomalaisilta mahtisuoritus: Mikael Granlund teholinkona, Pekka Rinne torjui maukkaan pistepotin – “En aio valehdella – voitto tuntui hyvältä”

Pierre-Luc Dubois’n kohtalo vei päähuomion tehoille nousseen Mikko Koivun paluussa – taas tähden menettänyt John Tortorella: “No h*lvetti, meillä on ollut konflikteja!”

Taas häkki! Jatkuvasti maaleja mättävä Mikko Rantanen voi pyyhkäistä pian jo Milan Hejdukin ja Joe Sakicin ohi – ja tehdä historiaa NHL:ssä