Nuorten MM-kisat
Kanada – USA
Keskiviikko 06.01. klo 04:30

Nuorten MM-kisojen finaalissa kohtaavat Kanada ja USA. Kanadan finaalipaikka ei ole varsinainen järkytys, sillä tulevaisuuden supertähtiä vilisevä joukkue oli jo ennen kisoja ennakkosuosikki, eikä asetelmaa ole Kanadan osalta tarvinnut kisojen aikana päivittää.

Kanadan välierä Venäjää vastaan oli tyly. Joukkueen pelinopeus oli siinä mallissa, että Venäjä jäi kokonaan telineisiin. Tehokas viimeistely maalipaikoista oli viimeinen niitti venäläisille ja Kanada vei ottelun puhtaasti 5-0. Dylan Cozens oli tuttuun tapaan tehokas – tällä kertaa yukonilainen taitoniekka merkkasi tehot 1+2. Venäjän virittelemä takaa-ajo ei päässyt ikinä edes alkuun.

USA:n välierä Nuoria Leijonia vastaan oli vähemmän vakuuttava. Suomi vei peliä pitkiä jaksoja ja oli hyvin niskan päällä kaksinkamppailuissa. Lopulta ottelu ratkesi yksittäisiin virheisiin ja maalintekoon, vaikka Leijonat näytti jo hetken toistavan puolivälierien huikean nousunsa. USA onnistui pitämään vastustajansa poissa liian hyviltä maalipaikoilta. Loppuottelussa vastus tulee kovenemaan oleellisesti.

Lyö vetoa ottelusta:

Kanada on kertoimien valossa täysin ansaittu suosikki viemään maailmanmestaruus. Jenkkien oljenkorsi on kärsivällisessä pelisuunnitelman toteutuksessa. Loppuottelusta ei voi odottaa mitään räiskimistä, joten matalat maaliluvutkin maistuvat varovaiseen peliin. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia (60 min) kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO