© Kuva: Juha Tamminen

Jukurit – HIFK: Revanssi mielessä

Liiga
Jukurit – HIFK
Tiistai 12.01. klo 18:30

Liigaa jatketaan sitkeästi ilman yleisöä ja tiistain nosto tulee Jukurien ja HIFK:n välisestä ottelusta. Jukurit on suorittanut poikkeusajan pelit todella hienosti ja varsinkin kotihallissa joukkue on ollut viime otteluissa paha vastus kenelle tahansa. HIFK on kahdessa viimeisessä pelissä ottanut niukat kotivoitot.

Moni muistaa vielä parin kuukauden takaisen Jukurien murskatappion Helsingissä. Tästä pysäyttävästä nöyryytyksestä on noustu mukavasti ja Jukurit kolkuttelevat sarjataulukossa jo playoff-paikkojen portteja. Marko Kauppinen on saanut suojattiensa peruspelin kuntoon ja viime viikonlopun vierasvoitto Tapparasta osoitti, että myös henkisesti joukkue on vahvoilla. Materiaalillaan mikkeliläiset eivät pääse pullistelemaan, mutta tekeminen on tällä hetkellä hyvällä tasolla.

Myös HIFK on kuntopuntarissa kärkipäässä, mutta Saipa- ja JYP-voitot jättivät myös kysymysmerkkejä – kumpikaan voitto ei ollut missään nimessä suvereeni. Tosin JYPiä vastaan stadilaiset pääsivät jatkuvasti maalipaikoille, mutta olivat silti valtaosan ottelusta takaa-ajoasemassa. NHL-lainojen poistuttua joukkue sai alkukauden poissa olleen Ville Leskisen takaisin kaukaloon ja tämä on Jarno Pikkaraiselle hyvä uutinen.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK on toki joukkueista laadukkaampi ja sillä on hyvä jakso alla. Jukureille marraskuisen rökäletappion kostaminen voi olla henkisesti hyvin tärkeää ja isännät tulevat varmasti otteluun kovalla sykkeellä. Varovainen vetosuositus annetaan siitä, että kotijoukkue yltää vähintään jatkoajalle: Tasoitusveto, Jukurit +0.5 kertoimella 1,93.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleJukurit Mikkeli - HIFK12.01.2021