NHL
Boston – Philadelphia
Perjantai 22.01. klo 02:00

Viime kaudella Boston hallitsi runkosarjaa totaalisesti, mutta Stanley Cupissa suunnitelmat menivät pipariksi. Philadelphian kauden päätti toisella kierroksella NY Islanders brutaalilla tavalla. Kauden aloitus joukkueilla on sujunut hieman eri tavoin: Bruins on hieman takellellut, kun taas Flyers on yhtä ulospuhallusta lukuun ottamatta esiintynyt hyvin.

Boston jäi NY Islandersia vastaan maaleitta ja Islesin Tuukka Raskin ohi tekemä ainokainen maali kolmannessa erässä riitti voittoon asti. Bruins puski päätänsä seinään ilman sen suurempaa inspiraatiota ja keinot loppuivat yksinkertaisesti kesken. David Pastrnakin paluu harjoituksiin on maalikuivuudesta kärsivälle Bruinsille kova uutinen, vaikkei mies vielä pelikunnossa olekaan. Kokonaisuudessaan Bruinsilta ei ole ensimmäisissä peleissä saatu lähellekään sitä panosta, mitä joukkueelta on odotettu.

Philadelphia korjasi kurssinsa Buffaloa vastaan ja kosti edellisen rökäletappion kliinisellä 3-0 voitolla. Brian Elliott osoitti nappipelillään, ettei Flyers ole pelkästään Carter Hartin torjuntojen varassa. Flyersin puolustus ei tätä ennen ole ollut kovinkaan varma, mutta hyökkäystehoissa ja ylivoimalla se on ollut vahva. Sean Couturieria on varmasti ikävä takalinjoille. Perusluokaltaan Boston on Flyersille alkukauden kovin vastus.

Lyö vetoa ottelusta:

Tehovajeesta kärsivän Bostonin suosikkiasemaa voisi hieman haastaa. Vaikka ketsuppipullo voi purskahtaa auki minä hetkenä hyvänsä, tätä ottelua voi pitää tasaisena ja vetoihin suositella Flyersiä: Philadelphia voittaa (sis. JA+RL) kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO