Aleksi Heponiemi kirjoitti ennätyskirjaa uusiksi debyytissään – nousi samaan kastiin superlupauksen kanssa

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin riveissä lauantain-sunnuntain välisenä yönä debytoinut Aleksi Heponiemi teki suomalaishistoriaa. 22-vuotias on kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen NHL-historiassa, kuka tekee jatkoaikamaalin heti ensimmäisessä NHL-ottelussaan.

Tähän on Heponiemen lisäksi pystynyt vain kolme pelaajaa: Nick Knott, Tim Sweeney ja Kirill Kaprizov.

Heponiemestä tuli kaikkien aikojen 193. pisteille taalaliigassa päässyt suomalaispelaaja. Hyökkääjä on kolmas suomalainen, kuka on iskenyt voittomaalin NHL-debyytissään. Kaksi muuta pelaajaa ovat Ossi Väänänen sekä Jarkko Varvio.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?