Ruotsin nuorten MM-kisojen maajoukkueen apuvalmentaja Joel Rönnmark vähätteli 54 alkulohkovoiton putken katkeamisen merkitystä.

Ennen keskiviikkoista mittelöään Venäjää vastaan länsinaapurimme olivat olleet varsin komeassa voittoputkessa. Ruotsalaiset eivät olleet hävinneet ainuttakaan alkusarjan ottelua sitten vuoden 2006.

Eilen hieno saaga tuli kuitenkin lopulta päätökseensä. Venäjä riisti voiton tutun vastuksensa käsistä viime hetken jatkoaikavoitolla.

Tre Kronor on tappiosta huolimatta hyvissä asemissa. Lohkovoitto on aivan näppien ulottuvilla. Tämän vuoksi voittoputken menetystä ei tule Rönnmarkin mukaan miettiä lainkaan.

– Me hävisimme, mutta sellaista se on. Emme ole keskittyneet siihen (voittoputkeen). Hävisimme tämän ottelun, mutta meillä on hyviä asioita, joita voimme ottaa siitä mukaamme, ruotsalaisvalmentaja korosti Hockeynews.se-julkaisulle.

– Sillä (putkella) ei ole väliä. Olemme täällä voittamassa kultaa. Siihen me keskitymme. Sillä ei ole väliä, miten alkulohko menee, Rönnmark vakuutti.