Channel One Cup
Suomi – Ruotsi
Lauantai 19.12. klo 10:00

Leijonat joutuvat lauantaina aamuvuoroon, sillä ottelu Ruotsia vastaan pelataan jo aamupäivällä. Aikainen alkamisajankohta antaa ottelulle oman värinsä – pelaajien olisi oltava hereillä aamujäiden aikaan. Molemmilla joukkueilla on turnauksessa alla hyvä avausottelu ja sen päälle on hyvä rakentaa.

Suomi oli odotetusti kokeneella permanentilla heti valmis toteuttamaan Jukka Jalosen pelikirjaa. Kokoonpano oli hätkähdyttävän paljon laadukkaampi kuin marraskuisessa kotiturnauksessa. Tämänhetkinen leijonaryhmä on liikkuva ja taitava. Pelin rytmi ja virtaus oli kohdallaan alusta lähtien. Joukkue – nimenomaan Joukkue – onnistui laajalla rintamalla ja antoi rajallisesti Tshekille aseita. Hieno ja ansaittu voitto Leijonille – tästä on totisesti hyvä jatkaa.

Ruotsi tahkosi Venäjän kanssa tasaisesti aina voittolaukauskilpailuun asti, jossa isännät olivat lopulta onnekkaampia. Tre Kronor jäi laukauksissa kirkkaasti kakkoseksi, mutta väläytteli silti hyviä otteita, eikä pisteen ottaminen ollut missään nimessä mikään vääryys. Tre Kronor ei ole kovinkaan nimekäs joukkue, mutta taitoa siltä löytyy. Avausottelussa Pontus Åberg oli ruotsalaisten tehokkain peluri tehoilla 1+1.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi on asetettu kertoimissa altavastaajaksi, mutta Leijonia voi pitää niukkana suosikkina Tre Kronoria vastaan. Jos Leijonat vielä parantavat toiseen peliin, odotettavissa voi olla iloisia asioita. Vetosuositus on Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,60.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO